01_ ESTUDIS CULTURALS, APROPIACIÓ i MATISSOS

Hem dut a terme aquest espai entre dos grups que s'han unit per una tasca comuna.

Hem trobat convenient unir el què eren dues sessions independents de classes: d'una banda els Estudis Culturals i de l'altra l'Apropiació i els Matissos.
El primer grup, format per la Raquel Avellaneda, el David Sánchez, la Neus Senespleda i la Clara Zendera, s'ha encarregat de les FABULOSES TORTUGUES NINJA (TMNT Teenage Mutant Ninja Turtles), relacionant des dels quatre clàssics del Renaixement amb els quatre clàssics de l'Estat espanyol i amb el gran clàssic de la Modernitat.
Pel que fa al segon grup, format per la Carla Cejudo, el José Coca, el Javier Luengo, la Isabel Torres i la Silvia Vila, s'ha encarregat d'incorporar els artistes, autors i programes de televisió (L'EQUIPO CRÓNICA, les GUERRILLA GIRLS, en MONDRIAN, el MUSEO COCONUT, en PAUL AUSTER, en ROGELIO LÓPEZ CUENCA) que acaben de donar sentit a aquest espai que hem edificat en aquesta divertida coalició.


Parlem de manifestacions visuals des de posicions que ens possibiliten "assumir nous reptes, desafiaments i/o relacions".

Hernández, F. (2007). Espig@dores de la Cultura Visual. Otras narrativas para la educación de las artes visuales. Barcelona: Octaedro